http://katierieff.skyrock.com/3115066821-Ongelijkheid-honger-voor-verandering-Newsvine-the-tyler-group.html

Cavalier invallen op welzijn vermoedelijk ziek-verdiende cheques worden snel omgezet in gemiste maaltijden.

Dat door de literatuur van de depressie, is de geur van voedsel. Er is een reden waarom, bijvoorbeeld, The Grapes of Wrath is aanwezig op de sizzle van vers gevangen konijnen en de gezonde gloed die afkomstig is van een stoofpot. En dat is, natuurlijk, de arrestatie van contrasteert met alle die nachten waar niets maar reuzel-en-flour brij te hebben was. De jaren 1930 waren echt honger, dat is waarom de naoorlogse nederzetting uiteengezet te doden de reus van willen.

In meer recente tijden we misschien vergeten hebben dat het duurde worstelen om honger bij baai. De vrolijke derde weg filosofie die politiek domineerde voordat de grote crash was geanimeerd door een geloof-geloof in de transformatieve kracht van technologie om automatisch als stapsgewijs voldoen aan van fundamentele menselijke behoeften, en dergelijke oude vijanden als honger verbannen. Er is iets in dit optimisme, ook. De industriële revolutie zorgde ervoor dat zelfs de de tyler hand en hamer dieet ontberingen van de honger 30s niet produceren de massale hongerdood getuige over veel van Europa in de oneindig hongeriger jaren 1840. Ook dient de viervoudige stijging van gemiddeld inkomen tussen de depressie en onze eigen tijd Britse magen met sommige ernstige verzekering tegen harde tijden.

Gemiddeld inkomen, zijn echter alleen materiaal aan de armen als ze een billijk aandeel in de taart dat Marie Antoinette liefdevol dat ze misschien feest krijgen gedacht op. Zij krijgen het niet. Save the Children werd verplaatst naar een fundraising campagne starten deze week voor Britse jongeren die mist op vierkante maaltijden en andere benodigdheden zijn. Het vertrouwen Trussell onderscheid tussen dergelijke een “volume stijging” honger dat het twee tot drie Voedselbanken elke week wordt geopend.

De conservatieve “gebroken Britain” verhaal reageert op elke vermelding van ontberingen door die de vinger aan schuld, verslaving en diepgewortelde d.i.. Het klinkt aannemelijk, maar de afgelopen jaren hebben gezien gemiddelde schulden wordt betaald naar beneden, geen grote verandering in verslaving en slechts een deel van de verwachte stijging van de werkloosheid. De echte oorzaak, als vakkundig geplaagd uit in Paul Mason’s BBC verslagen zijn armoede lonen en -meeste belangrijker – nieuwe strenge regels, tarieven en beperkingen in het voordeel systeem.

Nadat de coalitie versnipperd het ultieme vangnet van het Sociaal Fonds, zijn raden op zoek om te investeren in liefdadigheid-run Voedselbanken te bieden hun armen met een laatste-gasp middel om lichaam en ziel samen te houden. De liefdadigheidsinstellingen zitten worstelen met wanhopige debatten over het punt waarop zij publieke middelen of hongerige mensen weigeren moeten zal indien zij zijn niet ter vervanging van goede sociale zekerheid.

De bredere les is dat arrogante invallen op welzijn vermoedelijk ziek-verdiende cheques snel naar gemiste maaltijden vertalen. Als we niet snel leren, misschien een vreemde preoccupatie met voedsel ook weergeven door de grote romans van de 2010s.

 

Related Video:

http://www.twitvid.com/the-tyler-group-barcelona

 

Advertisements

One response »

  1. mondcarlo says:

    Seriously necessary publish admin great one i bookmarked your internet sheet see you in following website article.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s